Rss

Lindeboom Bedrijfstraining

Wat doet Lindeboom Bedrijfstraining?
Lindeboom Bedrijfstraining verzorgt spannende workshops en volledige cursussen op basis van Taekwon-Do en zelfverdedigingsprincipes voor bedrijven, overheden, instellingen en scholen. De trainingen zijn voornamelijk gericht op het samen met collega’s beleven van iets nieuws, iets wat buiten de normale praktijk valt. Daarbij krijgen de deelnemers ook meer beheersing van hun eigen lichaam, inzicht in hoe je jezelf kunt verdedigen en hoe het brein gefocust kan worden om je eigen concentratie en kracht te vergroten.

Voorbeelden
Lindeboom Bedrijfstraining heeft een groot aantal kant en klare workshops, cursussen en zelfs weekendtrainingen in de aanbieding. Twee voorbeelden:
• Workshop “Breek de plank”: in korte tijd (drie kwartier tot anderhalf uur) krijgen de deelnemers uitleg over schop- en slagtechnieken, het gebruik van de stem en de focus van de gedachten. Daarna wordt er op stootkussens geoefend, in vlot en energiek tempo. Tot slot wordt er door elke deelnemer een houten plank gebroken met een van de aangeleerde technieken;
• Cursus “Dit is Taekwon-Do!”: in vijf lessen van een uur, bijvoorbeeld in de bedrijfssportruimte of extern, leren de deelnemers de basis van Taekwon-Do, aan de hand van de grondbeginselen van deze vechtkunst. Aan het eind van de cursus hebben de deelnemers inzicht in zelfverdedigingsprincipes, kunnen ze een serie schoppen en stoten uitvoeren en zijn zij in staat tot breektesten.

De cursussen en trainingen kunnen overigens volledig op maat gemaakt worden.

De bedrijfstrainer
Trainer Martijn Lindeboom is Internationaal Instructeur in de Koreaanse zelfverdedigingskunst Taekwon-Do (ITF). Hij draagt de zesde dan en samen met Jantien Lindeboom (zijn zuster, drager van de vijfde dan) geeft hij leiding aan Taekwon-Do school Sung Zang (www.sungzang.nl). Daarnaast is hij meester in de rechten en heeft 15 jaar ervaring als jurist bij de overheid. Dat geeft hem inzicht in bedrijfsprocessen en wat voor de doelgroep interessant kan zijn op bedrijfstrainingsgebied. Ook is hij schrijver, wat hem in staat stelt steeds met nieuwe concepten en leuke trainingen te komen (zie www.lindeboomconcepten.nl).

Samenwerking
Lindeboom Bedrijfstraining werkt regelmatig samen met Lindeboom Trainingen van Jantien Lindeboom (zie www.lindeboomtrainingen.nl). Zij is expert op het gebied van zelfverdediging en weerbaarheid. De twee bedrijven samen kunnen dan ook in uw wensen en die van uw medewerkers op het gebied van persoonlijke veiligheid, gevaarsbeheersing en zelfverdediging voorzien.

Ervaring
Martijn Lindeboom geeft al twintig jaar les in Taekwon-Do. Daarnaast verzorgt hij cursussen “Dit is Taekwon-Do!” voor scholen, medewerkers en managers van bedrijven. In samenwerking met Lindeboom Trainingen wordt de workshop “Breek de plank” verzorgd.

Meer informatie of offerte
Neem contact op via e-mail of bel 06-11476113 voor meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte. Alle prijzen zijn in overleg.