Rss

Martijn Lindeboom

Martijn Lindeboom schrijft al sinds zijn jeugd, wat resulteerde in een serie publicaties toen hij 18 was. Door zijn studie (rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen) en zijn sportieve inspanningen (Taekwon-Do) komt het schrijven lange tijd op een laag pitje te staan. Eind 2004 pakt hij de pen serieus weer op. Dat leidt binnen een jaar tot zijn debuut: De legende van de Zwarte Wolven, een fantasieboek dat speelt in Nederland in de 12e eeuw. Vele publicaties in tijdschriften en bundels volgen. Zijn meest recente boek is Hoe schrijf je fantasy en sciencefiction? (samen met Lindeboom Concepten-vennoot Debbie van der Zande). Zie voor een overzicht van zijn boeken en verhalen het kopje Publicaties.
In 2008 besluit hij zich meer op het schrijven te gaan richten en zijn 10 jarige carrière als jurist achter zich te laten (al doet hij nog wel freelance juridische klussen, zie ook de website http://www.lindeboomjuridisch.nl/). Per 1 oktober 2008 is hij full time ondernemer en sindsdien heeft hij een voortdurend schrijfprojecten onder handen. Daarnaast is hij ook Taekwon-Do leraar (6e dan, cohoofdinstructeur van Sung Zang in Groningen), performer, presentator, organisator en interviewer.

Naast zijn eigen boeken en verhalen, schrijft hij via Lindeboom Concepten Vof ook in opdracht. Dit heeft al geresulteerd in een rechtbankthriller als relatiegeschenk (Vuurdoop – Trip Advocaten & Notarissen), een historische novelle bij een archeologische opgraving (De vlammen van Kalteren – ARC BV), een historisch boek over Westerwolde (In de schaduw van de Geselberg – uitgeverij Passage) en meerdere boekprojecten in samenwerking met de stadsarcheoloog van Groningen (Het gebroken zwaard – uitgeverij Noordboek, Schatten uit de schaduw – uitgeverij Tilia Scriptum en Lagen in Stad – uitgeverij Passage). Voor andere opdrachtgevers heeft Lindeboom Concepten meerdere verhalen, luisterverhalen en websites gerealiseerd.

Het verhaal van uw bedrijf, instelling of vakgebied wordt graag verteld door Martijn en Lindeboom Concepten.

Martijn heeft ervaring in de volgende genres:
• Thriller
• Sf/ fantasy
• Historische verhalen
• Toekomstvisies
• Dierenverhalen
• Realistische/ literaire verhalen
• Sagen, legenden en sprookjes
• Jeugdverhalen
Hij wil ook graag met andere genres aan de slag, dus als u op dat terrein wensen heeft, is dat zeker mogelijk. Neem contact op via e-mail of telefoon: 06-11476113.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.