Rss

Fantasy Zelfverdedigingscursus

Zelfverdedigingscursus | Boek Qu’Mar Ti-jin | Download folder

Zelfverdediging tegen nachtmerries en monsters
Qu’Mar Ti-jin is een meester in de ongewapende vechtkunst van de landen van de fantasie. In zijn lange leven heeft hij geleerd hoe je zelfs de meest verschrikkelijke monsters met je blote handen (en voeten) kunt verslaan. Af en toe komt hij naar onze wereld  om zijn kennis delen, door het geven van een zelfverdedigingscursus tegen nachtmerries en monsters. Dus: Hoe versla je een zombie of ork met je blote handen? Of een weerwolf, een trol of zelfs een draak? Iedereen kan aan deze spectaculaire cursus meedoen, of er naar komen kijken. Spanning en sensatie gegarandeerd!

Qu’Mar Ti-jin is het alterego van Martijn Lindeboom. Hij is naast fantasyschrijver ook vechtsportinstructeur (bij Taekwon-Do school Sung Zang) en draagt de vijfde dan ITF Taekwon-Do. Maar het bevechten van een fantasywezen is wel andere koek dan een straatrover… Dat vraagt om een bijzondere aanpak en die wordt uit de doeken gedaan door Qu’Mar.

Kijk uit monster, want na deze cursus kan iedere cursist je verslaan!

Zie ook: www.qu-mar.nl, www.youtube.com/user/qumartijin en www.sungzang.nl

De cursus duurt ongeveer twintig minuten. Daarna geeft Martijn Lindeboom, de bedenker en performer van Qu’Mar, een workshop of lezing. Deze kan gaan over het schrijven van (fantasie)verhalen, of over zelfverdediging, of over de morele grondbeginselen van krijgskunst, of over… Net als de fantasie zijn de mogelijkheden eindeloos, dus geef aan waar u behoefte aan heeft.