Rss

Workshops

Lindeboom Concepten biedt verschillende workshops en optredens aan. Hieronder worden er twee uitgelicht. Schrijf geschiedenis is geschikt voor scholieren (hoogste groepen basisschool en alle klassen van het voortgezet onderwijs). De workshop Zelfverdediging tegen nachtmerries en monsters is voor alle doelgroepen bedoeld.Martijn Lindeboom is een bevlogen performer en ervaren leraar. Zijn optredens kenmerken zich door zijn passie voor schrijven, fantasie en historie. Hij geeft dynamische workshops, die flexibel van opzet en inhoudelijk sterk en veelzijdig zijn. Bovendien is hij conceptenbouwer en zal hij desgewenst met aangedragen ideeën en in overleg met u een workshop op maat uitwerken.

Schrijf geschiedenis met historisch auteur Martijn Lindeboom Schrijf geschiedenis met historisch auteur Martijn Lindeboom
Doe uw leerlingen een workshop ‘Schrijf geschiedenis!’ cadeau. Sla twee vliegen in één klap door scholieren historische feiten bij te brengen én ze een goedlopend verhaal te leren schrijven.
Martijn Lindeboom schrijft onder andere historische verhalen en weet zijn enthousiasme voor het verleden en voor het schrijven van verhalen door de geven aan een nieuwe generatie.
Zowel geschikt voor de hogere groepen van de basisschool als alle groepen van het middelbaar onderwijs.

Lees meer ->
Workshop Zelfverdediging tegen nachtmerries en monsters door Martijn Lindeboom Workshop Zelfverdediging tegen nachtmerries en monsters
Qu’Mar Ti-jin is een krijgsmeester uit de landen van de fantasie. Als geen ander beheerst hij de kunst van het vechten tegen en overwinnen van nachtmerries, monsters en zelfs draken!
In een korte cursus brengt Qu’Mar de deelnemers de principes van zelfverdediging en fantasie bij, op een humoristische, spectaculaire en overtuigende manier. Na afloop van de cursus geeft Martijn Lindeboom (de bedenker van Qu’Mar) een lezing of een schrijfworkshop naar keuze.
Bekijk een aantal filmpjes van Qu’Mars optredens op zijn eigen YouTube kanaal

Lees meer ->

Martijn Lindeboom heeft opgetreden op grote festivals (Elf Fantasy Fair (Haarzuilens en Arcen), Castlefest, Midwinterfair, Fantastyval, Fantasiafest), literaire evenementen (Proza Proeven (Groningen en Hengelo), Schrijflaboratorium, de Grote Paleis Revue) en presentaties (Hunebedcentrum, Groninger Archieven, Scholtens Wristers, Archeon, Boekhandel Broekhuis, Usva Theater, RO/EZ).
Zijn optredens variëren van voorlezen van zijn eigen verhalen, het vertellen van geïmproviseerde verhalen en het geven van lezingen, tot de fysieke en humoristische Zelfverdedigingscursus tegen nachtmerries en monsters…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.