Rss

Gasthoofdredacteur

Schrijver Martijn Lindeboom is door de redactie van het tijdschrift Holland SF/WonderWaan gevraagd om op te treden als gasthoofdredacteur voor hun verhalenblad WonderWaan. Daar horen de volgende taken bij:

De gastredacteur bepaalt het thema voor zijn nummer.
De gastredacteur werft verhalen/auteurs.
De gastredacteur werft de omslagillustrator en de illustratoren voor het binnenwerk.
Tot slot schrijft de gastredacteur een redactioneel.

Inmiddels zijn er twee afleveringen onder zijn leiding verschenen. Deze zijn na te bestellen via de WonderWaan facebook pagina (stuur een pb en like de pagina). Ook kunt u lid worden van het NCSF om abonnee te worden.

 

Wonderwaan 22: Dysonbomen, ruimtekatapulten en antigravitatie

De verhalen in deze aflevering voldoen aan het volgende thema: De mens heeft het zonnestelsel veroverd en is op weg naar de sterren … wat kun je verwachten in zo’n toekomstige wereld? Het is tijd voor sciencefiction en space opera in nieuwe (ruimte)pakken! Gasthoofdredacteur Martijn Lindeboom heeft het thema gekozen, de verhalen geselecteerd en de bijbehorende grafische advertenties verzameld.

 

 

 

 

Wonderwaan 25: De vis in de fles

In deze aflevering van Wonderwaan zijn de drie topverhalen van de Paul Harland Prijs schrijfwedstrijd 2012 verschenen. Voor deze wedstrijd werden 104 verhalen ingezonden. Het winnende verhaal ‘De vis in de fles’ werd ingestuurd door Thomas Olde Heuvelt. De wedstrijd wordt georganiseerd door Martijn Lindeboom.