Rss

Workshops op scholen

Martijn Lindeboom van Lindeboom Concepten geeft al enkele jaren workshops, onder andere op scholen. De variatie is groot: van schrijfcursussen tot Taekwon-Do lessen en van verhalen over de middeleeuwen, tot aan workshops zelfverdediging tegen nachtmerries. Sinds kort worden deze workshops ook via Schoolreis.nl aangeboden.

Martijn heeft veel ervaring met lesgeven en opteden. Elke workshop is dan ook een belevenis waar de klas van zal genieten en waar ze ook waardevolle dingen zullen leren over bijvoorbeeld verhalen(schrijven), geschiedenis en voor jezelf opkomen.Het grote voordeel van deze workshops is dat Martijn bij u op schol komt en dat er verder weinig georganiseerd hoeft te worden, voor een geweldig dagje ‘weg in je verbeelding’.

Via Schoolreis.nl biedt Lindeboom Concepten de volgende workshops voor scholen aan:

Workshop schrijven

Schrijver Martijn Lindeboom heeft veel ervaring in het verzinnen van verhalen met de klas. Door te praten met de klas ontstaat er een basisidee, waarna Martijn met de leerlingen samen hoofdpersonen, plotontwikkelingen en achtergronden bedenkt. Aan het einde van de workshop heeft de klas een eigen spannend en fantasievol verhaal geschreven.

De workshop schrijven is aan te passen naar uw eigen wensen, de interesses van de klas of plaatselijke gebeurtenissen en historie. In het verleden heeft Martijn bij voorbeeld workshops gegeven naar aanleiding van archeologische opgravingen en fantasiewerelden. Ook is de workshop te combineren met een optreden van zijn alterego Qu’Mar.

Workshop fantastische zelfverdediging

Krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin is een expert in vechtkunsten. Hij geeft workshops om uw leerlingen bij te brengen hoe je monsters en nachtmerries kunt verslaan, met gebruikmaking van echte vechtsporttechnieken en de filosofie achter eervolle zelfverdediging. Op humoristische, fantasierijke en ook fysiek inspannende wijze, krijgen uw leerlingen verschillende vechtkunsttechnieken aangeleerd, terwijl ook het hoe en wanneer van zelfverdediging behandeld wordt. Maar het is vooral een uitje in het eigen hoofd. De kinderen zullen de trollen, tovenaars en draken waar ze het tegen opnemen voor zich zien, alsof Qu’Mar ze een film in voert. Dit alles natuurlijk veilig en verantwoord.

Workshops op locatie

Martijn en Qu’Mar zijn gevestigd in Groningen. In overleg is het mogelijk om de workshops op uw eigen school te geven, door heel Nederland. Beide workshops zijn flexibel en aan uw wensen aan te passen in lengte, aantal deelnemers en thematiek.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Martijn Lindeboom voor meer informatie en een offerte.

Mail: martijn@lindeboomconcepten.nl

Bel: 06-11476113

De workshops kunnen ook via Stichting Schrijvers School Samenleving geboekt worden.

Comments are closed.