Rss

Lindeboom Concepten is nu een Vof

Vanaf vandaag is Lindeboom Concepten niet langer een eenmanszaak, maar een Vennootschap onder firma.

Dit brengt het vele harde werk dat Debbie van der Zande voor het bedrijf verzet beter tot uiting. Debbie is redacteur, lector en fotograaf en verzorgt daarnaast een groot deel van de administratie van het bedrijf. Met name de redactionele werkzaamheden en de fotografie zullen aan het al bestaande aanbod toegevoegd worden.

Martijn Lindeboom blijft actief als schrijver (zowel fictie als non-fictie), redacteur, performer, projectleider, uitgever en workshopgever. Daarnaast is hij ook beschikbaar als Taekwon-Do instructeur (via Taekwon-Do school Sung Zang en Lindeboom Bedrijfstraining) en interim jurist (bestuursrecht en schrijver van verordeningen, via Lindeboom Juridisch).

Lindeboom Concepten wordt zo nog een stukje slagvaardiger en breder inzetbaar.

Martijn Lindeboom

Schrijver, performer

 

 

Debbie van der Zande

Redacteur, fotograaf

 

 

 

 

 

Comments are closed.