Rss

Martijn Lindeboom in EenVandaag

Op zaterdag 13 februari 2016 zendt NPO1 een speciale aflevering van EenVandaag uit over ZZPers. Voor dat programma is Martijn Lindeboom geïnterviewd over zijn werk als zelfstandige zonder personeel en over zijn redenen om een vaste baan als jurist bij de overheid te verlaten voor het onzekere freelancersbestaan. Daarna brachten de interviewer en de cameraman een bezoek aan Taekwon-Do school Sung Zang, die geleid wordt door Martijn en zijn zuster Jantien (die ook ZZPer is). In totaal is er twee uur gefilmd, wat ongeveer zes minuten programmatijd gaat opleveren, waarvan een deel dus uit krijgskunstactie bestaat.

De uitzending was op zaterdag 13 februari 2016 om 18.15 (direct na het zes uur journaal) op NPO1. Rond de één. Hier kun je de uitzending terugkijken.

Comments are closed.