Rss

Workshop fantasy en sf in Schrijven Magazine

In nummer 4 van jaargang 19 van Schrijven Magazine staat de workshop Fantasy en sciencefiction. Deze workshop is gebaseerd op het boek Hoe schrijf je fantasy en sciencefiction? van Martijn Lindeboom en Debbie van der Zande (de vennoten van Lindeboom Concepten). De workshop beslaat vier pagina’s, geeft vijf oefeningen, allerlei tips en zelfs een microschrijfwedstrijd. Zie hieronder een paar fragmenten in foto’s.

Abonneer je op Schrijven Magazine of koop dit losse nummer in boekwinkel of kiosk om de hele workshop te lezen.

Naast de workshop staat in dit nummer ook het programma van de Week van het Schrijven (5-12 september) en informatie over de gratis workshop die Martijn Lindeboom op 12 september geeft in Boekhandel Scheltema. De workshop gaat uiteraard over het schrijven van fantasy en sciencefiction.

Opgeven kan via Schrijven Online.

 

Comments are closed.