Rss

Presentatie Hoe schrijf je fantasy en sf? op 26 juni

Op 26 juni presenteren auteurs Martijn Lindeboom en Debbie van der Zande hun boek Hoe schrijf je fantasy en sciencefiction? Het boek maakt deel uit van de Schrijfbibliotheek van uitgeverij Atlas Contact. De presentatie vindt plaats in Groningen, bij Van der Velde Boeken A-kerkhof en in samenwerking met uitgeverij Atlas Contact. Iedereen is van harte welkom om de boekpresentatie bij te wonen, het boek ter plekke aan te schaffen en te laten signeren.

Tijdens de presentatie worden de eerste exemplaren aangeboden. We vertellen over de totstandkoming, geven een indruk van de inhoud en doen uit de doeken wat de verdere plannen met het boek zijn. Dit alles wordt vergezeld van een hapje en een drankje in de mooie ambiance van boekwinkel Van der Velde in Groningen (A-Kerkhof-locatie!). Natuurlijk is het boek ook verkrijgbaar en signeren we graag.

Wat: presentatie van het boek Hoe schrijf je fantasy en sciencefiction?
Waar: Van der Velde Boeken (A-kerkhof 45-47, Groningen)
Wanneer: vrijdag 26 juni 2015
Tijd: 16.00 tot 18.00 uur

Je kunt je aanmelden via het Facebook Evenement voor deze boekpresentatie of door te mailen: martijn@lindeboomconcepten.nl

Het boek bestaat uit drie delen. Allereerst worden de achtergronden van de fantastische genres (in Nederland en de wereld) en de (sub)genres behandeld. Ook wordt het belang van lezen aangestipt (compleet met heel veel leestips). Deel twee gaat over het bouwen en bevolken van fantastische werelden en deel drie helpt de lezer met het schrijven van fantastische boeken en verhalen.

Comments are closed.