Rss

Perfecte samenwerking: Qu’Mar in Elfia

Sinds 2009 bestaat Project Qu’Mar, dat een belangrijk deel uitmaakt van de activiteiten van Lindeboom Concepten. Het is niet alleen een populair, veelzijdig en leuk project, het is ook nog eens een perfecte samenwerking tussen de vennoten van Lindeboom Concepten: Martijn Lindeboom en Debbie van der Zande. Martijn ‘is’ krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin en geeft de live workshops Fantastische Krijgskunsten tijdens verschillende fantasyfestivals en -festijnen in den lande. Daarnaast schrijft hij verhalen over zijn alterego (o.a. het boek De brandende krijger, het bekroonde verhaal Cyaan onder een magenta maan en vele korte verhalen) en houdt de website www.qu-mar.nl bij. Debbie is de huisfotograaf van LC en dus ook van Qu’Mar. Ze maakt de meest fantastische fotoreportages van de workshops én doet regelmatig speciale actie fotosessies voor de website en ten behoeve van kunstenaars en vormgevers, die Qu’Mar in andere werelden plaatsen.

Hieronder zie je een aantal foto’s die Debbie van de Qu’Mars workshops tijdens de Elf Fantasy Fair 2014 in Haarzuilens (19 en 20 april) heeft gemaakt. In de blog Uitgebreide fotoverslagen van Elfia! vind je er nog veel, veel meer! Je kunt Qu’Mar, zijn schrijver en/of zijn fotograaf boeken door te mailen naar: martijn@lindeboomconcepten.nl.

Comments are closed.