Rss

Indiebookday in het Paleis

Uitgeverij Passage organiseert voor het eerst in Nederland een ‘Indiebookday‘ op zaterdag 22 maart in Het Paleis in Groningen. Dit is een dag om de onafhankelijke uitgeverij en hun publicaties te vieren en te laten zien waarom deze boeken een plek in de boekhandel én in ieders boekenkast verdienen. Twee van mijn boeken hebben hun onderkomen gevonden bij uitgeverij Passage, namelijk meest recent Lagen in Stad en in 2009 al In de schaduw van de Geselberg (beide ter plekke te verkrijgen, of te bestellen via de uitgever). Ik ga zeker even langs bij de Indiebookday, want deze uitgever doet uitstekend werk, dat absoluut ondersteund moet worden. Iedereen is welkom!

Tussen 13 en 17 uur is er een boekenkraam op de binnenplaats van Het Paleis. Drie Passageauteurs dragen voor uit eigen werk. Het publiek kan zich laten informeren over de functie van een uitgeverij. Ook is er om 16.30 de uitslag van de Six word story-wedstrijd. De winnaar krijgt een jaar lang alle boeken die Passage publiceert thuis gestuurd. Deze middag is ook de Brasserie van Het Paleis geopend voor een hapje en een drankje.
Het Paleis is een culturele ontmoetingsplaats in Groningen op de hoek Boterdiep / Bloemsingel in Groningen, waarin ook uitgeverij Passage gevestigd is.


Comments are closed.