Rss

Lindeboom Concepten: voor sprankelende ideeën!

2-1-2012

Lindeboom Concepten is begonnen als het ‘schrijfbedrijf’ van Martijn Lindeboom. Inmiddels is het veel meer. Het is een lanceerplatform voor ideeën, projecten, concepten en wilde plannen. Veel daarvan vliegen alle kanten op, maar de kern is nog steeds: schrijven.

Van een rechtbankthriller tot historische verhalen, van een fantasy multimedia- en performanceproject tot toekomstvisies, van beleidsmatige non fictie tot de organisatie van een landelijke schrijfwedstrijd, Lindeboom Concepten heeft een enorm breed expertiseveld. Fictie en dan liefst met multimediale uitwerking heeft de voorkeur. Lindeboom Concepten gaat altijd nog een stapje verder dan verwacht, met spectaculair resultaat!

Bekijk deze website om meer te weten te komen over de mogelijkheden, de kracht van het LC concept en vraag dan een offerte aan: martijn@lindeboomconcepten.nl

Hieronder een paar impressies van het werk van Lindeboom Concepten.

 

Eén van de vele schoolbezoeken van Martijn Lindeboom in het kader van de cursus ‘Schrijf geschiedenis!’


Multimediaproject Schat zoekt Vinder, dat bestaat uit de website schatzoektvinder.nl, het boek Schatten uit de schaduw, een mobiele tentoonstelling, een schrijfwedstrijd voor scholen, inclusief schoolbezoeken en het hersmede Gebroken zwaard.Ontsluiten van beleidsinformatie (Structuurvisie detailhandel Gemeente Groningen) door het achterliggende rapport in toegankelijke taal samen te vatten (van 100+ pagina’s naar 6), vergezeld van een verhaal (zowel tekst als gesproken).


Fantasyproject Qu’Mar, dat bestaat uit een live zelfverdedigingscursus tegen fantasywezens, het boek De brandende krijger (in voorbereiding), zelfverdedigingsgidsjes, de website qu-mar.nl, foto’s, illustraties, filmpjes en verhalen.


Comments are closed.