Rss

Archives for : mei2012

Publicatie in het boek Schaduwzijde (uitgeverij Parelz)

In de Maand van het Spannende Boek (juni 2012) verschijnt bij uitgeverij Parelz het boek Schaduwzijde, met daarin o.a. het verhaal De fictie van het verleden van Martijn Lindeboom.

Het thema van deze maand: Het kwaad in jezelf, waar ligt jouw grens? komt in alle zeven verhalen prominent naar voren. De fictie van het verleden gaat over verschillende wijzen van herinneren, de duistere kant van gelijkenissen en hoe geweld uit het verleden doorwerkt in het heden. Het is een thriller, met een aantal dezelfde hoofdpersonen als Vuurdoop.

Continue Reading >>

E-paper en toekomstverhaal voor gemeente Groningen

Gemeente Groningen heeft een visie op de detailhandel in de stad. Dikke rapporten, studies en onderzoeken. Maar hoe presenteer je dat nou? Niet in de vorm van een rapport, studie of onderzoek, dat was al snel duidelijk.

Dus in opdracht van wethouder Ton Schroor van Economische Zaken werd er een digitale, hippe en leesbare versie van de detailhandelsvisie opgesteld. Het e-bedrijf Happy Ship nam de technische en organisatorische kant voor zijn rekening, Lindeboom Concepten zorgde voor het herschrijven van de teksten, schrijver Martijn Lindeboom bedacht een toekomst/

Continue Reading >>

Workshop Fantasyschrijven in Mechelen

Tijdens de jaarlijkse Schrijfdag van Creatief Schrijven.be op 5 mei in Mechelen (België) heeft auteur Martijn Lindeboom een workshop Fantasyschrijven gegeven. Het was de lange reis uit Groningen meer dan waard! De groep was aandachtig, deed zijn best op de oefeningen en liet mooie, fantastische passages ontstaan.

Martijn Lindeboom was uitgenodigd door Creatief Schrijven naar aanleiding van de door hem gewonnen schrijfwedstrijd Fantasy Strijd Brugge van 2011. Bij die uitreiking ontmoette hij An Leenders van Creatief

Continue Reading >>