Rss

Archives for : januari2012

Futuristische verhalen en PR campagnes gezocht!

Schrijver Martijn Lindeboom is door de redactie van het tijdschrift Holland SF/WonderWaan gevraagd om op te treden als gasthoofdredacteur voor hun verhalenblad WonderWaan. Daarvoor  is hij op zoek naar verhalen en PR campagnes binnen het volgende thema:

Wonderwaan 22: Dysonbomen, ruimtekatapulten en antigravitatie

De mens heeft het zonnestelsel veroverd en is op weg naar de sterren … wat kun je verwachten in zo’n toekomstige wereld? Het is tijd voor sciencefiction en space opera in nieuwe (ruimte)pakken!

Continue Reading >>

Lindeboom Concepten: voor sprankelende ideeën!

2-1-2012

Lindeboom Concepten is begonnen als het ‘schrijfbedrijf’ van Martijn Lindeboom. Inmiddels is het veel meer. Het is een lanceerplatform voor ideeën, projecten, concepten en wilde plannen. Veel daarvan vliegen alle kanten op, maar de kern is nog steeds: schrijven.

Van een rechtbankthriller tot historische verhalen, van een fantasy multimedia- en performanceproject tot toekomstvisies, van beleidsmatige non fictie tot de organisatie van een landelijke schrijfwedstrijd, Lindeboom Concepten heeft een enorm breed expertiseveld. Fictie en dan liefst met multimediale uitwerking heeft de voorkeur. Lindeboom Concepten gaat altijd nog een stapje verder dan verwacht, met spectaculair resultaat!

Continue Reading >>